Veelgestelde vragen

 

We krijgen ontzettend veel dezelfde vragen per e-mail toegestuurd. Daarom hebben we de veelgestelde vragen hieronder op een rijtje gezet. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, liefst telefonisch tijdens openingstijden (wo t/m za 10:00-18:00 uur).

Vragen over reserveren

Kunnen we reserveren?

Reserveren is niet nodig. Er is voldoende zitgelegenheid en bij drukte vinden wij snel een plekje voor u.

Kunnen we reserveren met een grote groep?

In goed overleg reserveren wij vanaf 10 personen, tot maximaal 15 personen. Tijdens de lunchpiek 12:00-15:00 uur is dit echter niet mogelijk in verband met drukte en andere gasten.

Kan ik bij jullie reserveren voor een speciale gelegenheid?

High teas, babyshowers, borrels en andere soortgelijke gelegenheden zijn helaas niet mogelijk in de Loods. Grote feesten en partijen vanaf 35 personen bespreekbaar in goed overleg. Neem telefonisch contact op om te kijken wat de opties zijn.

Vragen over openingstijden

Zijn jullie open op zondag?

Elke eerste én laatste zondag van de maand zijn wij geopend in de periode april t/m oktober van 12:00-20:00 uur (keuken geopend tot 19:00 uur).

Zijn jullie geopend op feestdagen?

Ons Eetpodium en de winkel zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur (keuken geopend tot 17:00 uur). Openingstijden tijdens feestdagen, zoals Kerstmis en Pasen, maken wij vooraf bekend op social media en onze website. Valt een feestdag op een dag dat wij gesloten zijn, dan kunt u ervan uitgaan dat wij niet extra open gaan.

Overige vragen

Ik wil een ambachtelijk buffet bestellen, wat is er mogelijk en voor welke prijs?

Alle informatie over buffetten kunt u hier vinden. Heeft u specifieke vragen? We denken graag met u mee. Het samenstellen van een buffet is vaak maatwerk. Neem telefonisch contact met ons op, zodat we e.e.a. goed kunnen afstemmen. We zijn bereikbaar van woensdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn e-mail?

We lezen de mail altijd en geven u binnen 2 dagen een reactie. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Bel ons en wij staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar van woensdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur.

Hoe zit het met parkeergelegenheid?

Parkeren kan gratis voor de deur. Is er geen plek, wacht dan even aan de kant of parkeer in de parkeerstroken aan de Fremme.

Mag ik mijn hond meenemen?

Kleine en middelgrote honden zijn welkom in de loods en op ons terras. Uw hond dient aangelijnd te zijn en moet zich kunnen gedragen tegenover onze gasten en andere honden.