Ons verhaal

Van aardappelloods tot eetpodium. Op deze pagina vindt u alles over het ontstaan en ons persoonlijke verhaal. Maak ook alvast kennis met ons team. Wij heten u van harte welkom bij Loods81!

terras loods81

Loods81:
van aardappelloods tot eetpodium

José en Jean Conjarts startten in 1962 hun agrarisch bedrijf aan de Rijksweg 81 in Margraten. In 1986 werd de aardappelloods gebouwd. Jarenlang werden in de loods naast de boerderij aardappels opgeslagen, gesorteerd en verkocht aan particulieren, frituren en restaurants. Het bedrijf groeide uit tot een begrip in de regio en zette dit voort tot 2000.

In 2015 werd het tijd voor een nieuwe generatie en een nieuwe bestemming voor de voormalige aardappelloods: Angelique Conjarts en Hans Poelen beginnen hier een Eetpodium.

Nieuwe generatie: eten, drinken en traiteur

Wij zijn Angelique (het verkooptalent) en Hans (de sfeermaker) en hebben gedurende 20 jaar een verswinkel/traiteur in Wijlre gerund: pure producten bereid in eigen slagerij en ambachtelijke buffetten waarbij kwaliteit voorop staat.

Deze kwaliteit zetten we sinds 2015 voort op onze landelijke locatie Loods81 in Margraten. Hier kunt u terecht voor vleeswaren, salades, traiteurgerechten en buffetten bereid in eigen keuken. Ook hebben wij in de Loods, en bij goed weer op het terras, een seizoens-afhankelijke menukaart met koffie, thee, verse sappen, belegde broodjes, salades, warme gerechten als soep, quiche, pasta, koninginnenpasteitje en meer. Onze broodjes, salades en warme gerechten kunt u eveneens meenemen.

Medewerkers met passie voor het vak

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen. Daarom werken we met enthousiaste medewerkers met liefde voor zowel de traiteur als de slagerij. Dat is eveneens het unieke concept van Loods81.

loods81 keuken
Hans & Angelique Loods81

Hans & Angelique

Nicole Loods81

Nicole

Peter Loods81

Peter

Lisa Loods81

Kyra

Ellen Loods81

Ellen

Loods81 cadeaubon

Onze cadeaubon is een heerlijk geschenk voor familie, vrienden of collega’s. Het bedrag kunt u zelf bepalen. Kom even langs in de Loods, dan pakken we hem mooi voor u in.

Werken bij Loods81?

Kom jij ons team versterken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Aantal uren in overleg, van woensdag tot en met zondag.

Meer weten >